Zorg dat je deze producten niet vergeet op vakantie

geplaatst in: Uncategorized | 0

De zomer is weer officieel begonnen in Nederland. De temperaturen laten nog even te wensen over, maar dat komt vast en zeker helemaal goed. Heb je al een vakantie geboekt? Of ga je last-minute? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wanneer ik op vakantie ga, dan vergeet ik standaard het een en ander mee te nemen. Hierbij staat zonnebrandcrème op nummer 1. Om ervoor te zorgen dat jij wel goed voorbereid op vakantie gaat, deel ik in deze blog een aantal producten die mensen vaak vergeten op vakantie mee te nemen. 

Zonnebrand

Een van de meest vergeten huidproducten is zonnebrandcrème. Tijdens een vakantie waarin je volop in de zon zit mag dit product natuurlijk niet ontbreken. Het is belangrijk om je huid op de juiste wijze te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. Je wilt natuurlijk niet dat je op de eerste dag al enorm verbrandt en daarna een aantal dagen last hebben van pijn. Over het algemeen geldt hoe hoger de factor hoe beter. Het is ook goed om te controleren of de zonnebrand geschikt is voor je huidtype. Hou er bovendien rekening mee dat zonnebrandcrème vaak duurder is op vakantiebestemming, dan dat je het gewoon thuis in de supermarkt koopt.

Tandenborstel

Het zijn vaak van die basale dingen die je vergeet om in te pakken. Een tandenborstel is zo’n typisch vergeten ding. Gelukkig is het niet een heel groot probleem, want een nieuwe tandenborstel is natuurlijk zo gekocht op je vakantiebestemming. Tenzij je altijd met een elektrische tandenborstel poets, dan is het een ander verhaal. Misschien dan toch maar een extra (elektrische) tandenborstel kopen speciaal voor in je reistoilettas.

Lenzenvloeistof

Ben je je lenzenvloeistof vergeten mee te nemen op vakantie? Dit is eigenlijk vrijwel iedere lenzendrager wel eens overkomen. Soms heb je geluk dat er iemand bij je in de buurt is die lenzenvloeistof bij zich heeft. Is dit niet het geval, koop dan in een brillenwinkel op plaats van bestemming nieuwe lenzenvloeistof. Bovendien is het verstandig om altijd een reserve bril mee te nemen. Heb je vaak last van droge ogen tijdens het vliegen? Dan kun je eventueel nog  oogdruppels voor droge ogen in je handbagage stoppen. Let op dat het niet meer dan 100 ml is.   

Zonnebril

Geloof het of niet, maar ook de zonnebril is zo’n ding dat mensen vaak vergeten mee te nemen op vakantie. En dat terwijl je eigenlijk op vakantie helemaal niet zonder een zonnebril kan. Het kijkt vele malen prettiger en bovendien kun je er rimpels mee voorkomen. De huid rondom de ogen wordt beschermd tegen de zon en bovendien ga je niet loensen.

Oplaadkabel

Tot slot blijken mensen ook vaak de oplader van hun telefoon te vergeten. Ze nemen bijvoorbeeld alleen de kabel mee, maar laten de stekker zelf thuis in het stopcontact zitten. Of je stekker komt niet overeen. Mocht je in een hotel zitten, dan heb je geluk. Vaak zit er een USB-poort in de televisie op je hotelkamer, waar je dan je oplaadkabel in kunt pluggen. Of loop even langs de receptie om te vragen of ze een oplaadkabel tussen de gevonden voorwerpen hebben liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *