Individuele vakantie boeken? De 3 meest avontuurlijke bestemmingen

geplaatst in: Uncategorized | 0

Als jij je eigen reis wilt samenstellen zijn hier meer dan genoeg mogelijkheden voor. Een individuele vakantie boeken is extra leuk met avontuurlijke bestemmingen. Zo zoek jij je eigen reis uit en kan jij de tofste bezichtigingen, activiteiten en rondreizen boeken. De 3 meest avontuurlijke bestemmingen hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet in onderstaand artikel!

 

1. Zuid-Afrika

Een erg populair land en ongetwijfeld avontuurlijke bestemming is Zuid-Afrika. Wat veel mensen doen is op safari in Zuid-Afrika gaan. Waarom? The big five! In Zuid-Afrika heb je de mooiste safari reizen met verschillende tijdsduur. Daarnaast is reizen door Afrika altijd een aanrader. In Zuid-Afrika maak je kennis met diverse stammen, culturen, tradities en typische gewoontes. Het is een land waar veel ongerepte natuur is en waar avontuurlijk en primitief overnacht kan worden in een lodge bijvoorbeeld. Met een land als dit kan je alle kanten op en je reis zo avontuurlijk, actief en adembenemend maken als je zelf wilt.

2. Australië

In Australie kan je gemakkelijk verdwalen, het is een enorm land en continent met uitgestrekte natuur en een grote verscheidenheid aan (wilde) diersoorten. Zo kom je hier ongetwijfeld kangoeroes tegen. Met een individuele vakantie kan jij je eigen reis samenstellen zoals: de duur van de reis, budget, bestemmingen, verblijfsoort, activiteiten en ga zo maar door. Voor een avontuurlijk bestemming als Australie is een redelijk lange vakantieperiode nodig. Er is enorm veel te zien in het westen (Perth), ook aan de oostkust (Great Barrier Reef, New South Wales) en alle andere uithoeken van het land. Ook kan je volledig down under gaan en slapen tussen de ongerepte natuur.

3. Noorwegen

Niet te missen in dit rijtje is: Noorwegen. Dit is één van de mooiste landen ter wereld, door zijn fjorden, bergen, landschappen en prachtige steden. Noorwegen is zeer avontuurlijk door zijn uitgestrekte landschappen en gebergtes. Hier is het mogelijk om autorondreizen te ondernemen en vanaf een bepaald punt een wandelroute te starten. Ook een tochtje langs de fjorden mag hier niet ontbreken. Wist je dat je bij sommige gletsjers aanmeert en met een toch mee naar binnen kan gaan? Dit is zeker aan te raden! Daarnaast is er natuurlijk nog het noorderlicht waar menig mens stil van valt. Het is zo’n adembenemend mooi lichtverschijnsel die je tijdens jouw avontuurlijke reis niet mag missen!

 

Er zijn tal van avontuurlijke bestemmingen om naartoe te reizen. Daarbij kan je zelf bepalen hoe avontuurlijk jij deze reis wilt maken. Bovenstaande drie bestemmingen zijn in ieder geval zeker een bezoekje waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *