Birkenstock schoenen en sandalen voor op vakantie

geplaatst in: Uncategorized | 0

De meeste mannen en vrouwen beseffen niet dat voeten meer moeten verdragen dan andere lichaamsdelen. Jouw voeten dragen al je lichaamsgewicht. Ze zorgen ervoor dat je kan wandelen, lopen en staan en ze geven je evenwicht. De meeste mensen zijn vooral bezorgd over stijl en merk wanneer ze schoenen of sandalen kopen. Ze kijken niet naar prestatie of voordelen. Jouw voeten zullen tijdens je leven een heleboel schokken en stress moeten dragen. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor je voeten. Het dragen van kwaliteitsschoenen en -sandalen zal ze beschermen en bovendien kan jij van het comfort genieten.

Birkenstock ontwierp de eerste omrande kurk/latex zool. De vorm van deze unieke Birkenstock zool zorgt voor een gelijke verdeling van jouw lichaamsgewicht over de hele voet. Dat zorgt voor optimale steun. De uitvinding van de Birkenstock comfort zool begon bij het idee dat de vorm van de schoen moet aangepast worden aan de vorm van de voet. Vergelijk het met wandelen in het zand wanneer je aan de kust bent. Je voeten worden ondersteund door een gezonde vorm en wandelen is aangenaam. De zool is vervaardigd uit kurk en latex en vormt een comfortabele plek voor jouw voeten. De mix van kurk en latex is soepel en reageert op lichaamstemperatuur. Na verloop van tijd past de zool zich aan, aan de vorm en de eigenschappen van de voeten van de drager. Hoe langer je je Birkenstocks draagt, hoe comfortabeler ze worden.

Voor personen met gevoelige voeten en voor diegenen die last hebben van artritis zijn er ook schoenen met een zachte zool. Deze zool heeft een schuimlaag tussen de mix van soepele kurk en latex. De zool is bovendien bedekt met stevig, natuurlijk jute en een su├Ęde leren overtrekzool.

Bekijk nu bij Slippersnet de nieuwe collectie schoenen en sandalen voor op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *