3 redenen om je eigen bungalow te kopen

geplaatst in: Uncategorized | 0

Een bungalow is van oorsprong een Indiaas landhuis van één verdieping hoog en omgeven door veranda’s. De meeste mensen kiezen voor een bungalow omdat het geen verdiepingen heeft en een warm en gezellige uitstraling heeft. In elke streek heeft bungalow nu een eigen definitie gekregen.

Makkelijk en cosy

Voor ouders met jonge kinderen en oudere mensen biedt dit veel voordelen. Geen trappen en beter overzicht op alle ruimtes. Een bungalow geeft je een warm, gezellig en een open gevoel in je woning.
De tuin of terras is makkelijk te bereiken via meerdere uitgangen, ook heb je vanuit de verschillend ruimtes uitzicht op de tuin. Hierdoor kun je als ouder beter toezicht houden op spelende kinderen in de tuin. Het uitlaten van je hond of poes is nooit zo makkelijk geweest.

Makkelijk verbouwen

De kosten voor het uitbreiden van een bungalow zijn relatief laag vergeleken met een huis met verdiepingen. Je kan dus simpel weg kamers bij bouwen of een hele verdieping erop bij bouwen. Je hoeft dus geen groter huis te kopen wanneer je aan gezinsuitbreiding wil doen of wanneer de kinderen groter worden. Misschien wil je thuis nog een studio of kantoor bij bouwen.

Minder verbruik

Door de makkelijke indeling van de bungalow is deze sneller en goedkoper te verwarmen in de winter en te verkoelen tijdens de heetste zomers. Je verbruik dan aanzienlijk minder energie/ gas. Vergeet niet dat je ook meer kunt genieten van de zon in je eigen tuin of terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *